2 Mac 2016

Nuffnang menuduh saya MENIPU atau mereka yang PENIPU

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Rabu, Mac 02, 2016
Reaksi: 
salam semua....

semasa mula2 cikguluv berkecimpung dlm bidang menulis blog  dan menjadi blogger picisan.....cikguluv belajar bagaimana utk mendapat sedikit income dr iklan2 . so cikguluv pun join nuffnang walau tau cikguluv hanya blogger jalanan.....

namun bila earning cikguluv dah mencukupi rm50 nak keluarkan (cash out) mulalah pihak nuffnang menuduh cikguluv telah menipu....ok fine. cikguluv kata takpe la takde rezeki aku. walau tak paham apa yg dikatakan penipuan itu.

kemudian cikguluv sudah tak ambil pusing nak tgk berapa earning...lagik2 cikguluv dah sakit dan keluar masuk wad. Apabila dah beransur sihat...cikguluv gatal2 la bukalah akaun nuffnang...tgk2 wow ada lagik earning aku...claim la.... rm90.85....bukan 900 bukan 9000 tp rm90 haje. sekali lagi tunggu punya tunggu....HARAM tak smpai2 cek nya. sekali lagi mengadu...sama jawapannya...dgn cerita 2012....blogger cikguluv dikatakan membuat penipuan...what the hek.....hati sudah panas...tp positifkan diri...pujuk hati...agaknya duit ni tak berkat nanti..... so abaikan.

so nak bagitau la kepada wakil ke boss nuffnang yang baca post cikguluv ni...kalau betul itu hasil cikguluv.....rm50...rm90...rm60....cikguluv mohon korang donate kpd rumah2 kebajikan mana2 . no need to say yang blog cikguluv Fraud. memang bukan rezeki cikguluv. but.....bye2 NUFFNANG....cheater...liar.

thank you. fuhhhhhh legaaaaaaaa dah lepaskan perasaan.

0 nota dicatat murid:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea