16 April 2017

KISAH SAYA:SURVIVOR KANSER MENJADI INSPIRASI KEPADA ORANG LAIN.

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Ahad, April 16, 2017
Reaksi: 
SALAM SEMUA,

MAHA SUCI TUHAN..... DIA BERIKAN AKU DUGAAN MERASA PENGALAMAN MENJADI SEORANG PESAKIT KANSER HIDUNG STAGE 2A....RUPA2NYA UNTUK MENJADI INSPIRASI KEPADA SAHABAT2 LAIN.

SUNGGUH TIDAK AKU MENDUGA, PENGALAMAN YANG AKU SHARE DALAM POST... BERTAJUK INI KISAH SAYA SEORANG PESAKIT KANSER HIDUNG MENDAPAT RESPON DAN PERTANYAAN DRPD SAHABAT2 YANG  SENASIB ATAU CARETAKER / MENJAGA KELUARGA MEREKA YANG SAKIT.

ALHAMDULLILAH...SETIDAK-TIDAKNYA  MEREKA DAPAT SEDIKIT CAHAYA....DARIPADA PENGALAMAN YANG AKU SHAREKAN. SEKIRANYA KALIAN INGIN MENGHUBUNGIN SAYA....PM SAYA DI FACEBOOK ZANAZIANAABDUL ATAU DI INSTAGRAM SAYA ZANAZIANA88 . INSHA ALLAH SAYA AKAN BANTU KALIAN DENGAN NASIHAT DAN PENGALAMAN TAK SEBERAPA SAYA.

INGAT...KALIAN PILIHAN TUHAN .....PASTI ADA SERIBU RAHMAT DIA INGIN BERIKAN SELEPAS MEMBERI DUGAAN BESAR INI.

KALAU TANYA KEADAAN SAYA SEKARANG...ALHAMDULLILAH SAYA SEMAKIN SIHAT...DAH GEMUK.....HAHAHAH.... CUMA...AIRLIUR MASIH BERMASALAH...SELALU KERING .DAN BADAN MACAM CEPAT PENAT....SAYA NI DAH LAH AKTIF MCM KANAK2 RIBENA.

SEKIAN DULU.....CIKGU TGH BUZY NAK EXAM ....NAK ARRANGE GB NAK BERSARA....CIKGU AKAN SENTIASA DOAKAN KALIAN...SEBAGAIMANA KALIAN DOAKAN CIKGU.
TQ SEMUA...MUAHHHHH

NI ANTARA FOTO CIKGU SEKARANG...DAH MACAM2 KERJA CIKGU GALAS .... ALHAMDULLILAH MASIH BERULANG ALIK CHECKUP DI HKL DAN HOSP SELYG. DOAKAN CIKGU YA.
CIKGU SEBAGAI DESIGNER KAD JEMPUTAN MAJLIS PERSARAAN GURU BESAR


CIKGU SEBAGAI PENCERAMAH KURSUS ABAKUS TAHUN 3

CIKGU SEBAGAI JURULATIH SENAMROBIK SUKANEKA


CIKGU SEBAGAI JURUFOTO MAJLIS ANUGERAH CEMERLANG


0 nota dicatat murid:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea