21 Disember 2011

AEON Anggun Rawang @ jAYA jUSCO Rawang......saya si ratu JJ

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Rabu, Disember 21, 2011
Reaksi: 
Ya ampun...punyelah ramai org macam semut kat Aeon Anggun Rawang semasa opening 19 Dis 2011 hari tu.....macam biasa cikgu luv xnak ketinggalan....redah juga dalam jem2 tu....setelah menempuh hampir 40minit perjalanan dari pekan Rawang yang sebenaunya memakan masa hanya 10 minit aje.....akhirnya kami sampai jua ke destinasi syurga membeli belah buat J-card owner.coz banyak benefitnya.....

3 perkataan utk menggambarnya....BESAR...SENAMAN KAKI.....DUIT MELAYANG......tapi cikgu luv suker...coz itu umpama terapi minda.....




3 ulasan:

  1. kalau nak pegi...pegilah waktu hari bekerja.kalau tak alamatnya membeso dlm kete @ bas je lah

    BalasPadam
  2. kemaen tau CIKGU LUV bagai...sentap hati mak nak.kehkeh...

    BalasPadam
  3. kata nak poyos.....poyos je la...ingat abg nara jer boleh...cikgu luv pun nak tau

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea