7 Januari 2012

Candylicious One Utama

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Sabtu, Januari 07, 2012
Reaksi: 
Salam korang......


Kalau korang nie peminat cekelat yg tegar silalah berkunjung ke sebuah tempat yg boleh cikguluv katakan SYURGA COKLAT.......sukerrrrrr sangat2...iaitu 
                             ~ Candylicious ~
Ini BEG PLASTIKNYA...purple...i LOIKE


walaupun tertulis "NO FOTOGRAFI"...tapi cikguluv A.A.K kan haje.......

nampak tak?......no  photo.....abes tu camne nak promote.....i promote FOC tau


walaupun kami hanya beli cekelat berbentuk spring yg berharga RM19.90 tapi masuk jer kedai tu rasa cam dah kenyang....aura cekelat2 nya telah meresap ke dlm tubuh ni.......korang x caya gak....nengokla sendirik....melecur tak ayer liyur korang........tgk jgn x tgk......ops lupa plak nak bgtau....kedai ini terletak di OU a.k.a One Utama.....dan ada satu lagi  cawangan lain di KLCC .




Yang besor atas kepala tu boleh dibeli dan dimakan okey.....












Inilah cekelat yg dbeli dek anak bongsuku......watak dlm TOY STORY....




Naik juling mata my ADAM.......nengok chocolate
...............................................................................................................

so korang yg lepas ni nak wat hantaran ke...nak bg cik kekasih ke....cik suami ke....
@ nak suprise puan isteri...
silalah berkunjung ke
CANDYLICIOUS .....GF One Utama......

p/s: sape kenal hubby cikguluv.....
                                                plezla soh dia wat suprise belikan cekelat kat sini.....
                                                                             mesti I terharu ....uols.........hahahahahahhahahahahah



4 ulasan:

  1. whoa, gile best!!! nie mmg syurga nie..hehe..

    owh kat klcc ade eh? nnti nk gi la.. ^_^

    BalasPadam
  2. assalam. saya copy satu gambar and dah link ke blog ni. harap takde masalah ya :)

    BalasPadam
  3. Veesakura...ok no problema...follow la skali my belog...tq

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea