4 April 2012

Boleh Refill air ke?

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Rabu, April 04, 2012
Reaksi: 


Assalamualaikum semua......

Wah kemain ceria korang ya...terutama kakitangan GOMEN...tak sabo2 lah tu nak nunggu bulan April....

Oklah hari ini,cikguluv nak kongsi satu lagi rahsia yang ramai kenkawan tak tahu...ataupun cikguluv yang baru tahu..hahahahahha............tak kesah la kan......

Pernahh tak korang pergi restoren FASTFOOD dan menyedari mereka menyediakan perkhidmatan REFILL @ TAMBAH air minuman a.k.a air berkarbonat.....

Kan dah kata ...korang x kesah kan.......marilah cikguluv kongsi rahsia beberapa restoren yang menyediakan perkhidmatan AMAL JARIAH ini....

1.   Mc Donald
2.   Nando's (ice lemon tea lagik )
3.   Burger king
4.   Chilli's
5.   Carl jr

Untuk pengetahuan korang ....mereka tidak mencanangkan kepada customer tentang meREFILL air ini....korang sendirik kene ALERT dan perasan sendirik......

So, lepas ni kalau pi restaurant FAST FOOD di atas.....sila beli secawan jer.....walaupun bawak member satu kampung .......hahahhahahahaha.....ENJOYS uols.....







2 ulasan:

  1. dah lame dahh ade :) start saye form 1 lagi . now dah form 4 :)

    BalasPadam
  2. sekarang burger king dah takboleh da!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea