16 April 2012

Make Over

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Isnin, April 16, 2012
Reaksi: 


Betapa canggihnya teknologi sekarang apabila sebuah laptop telah meMAKE OVERkan cikguluv....yang dimakeup light2 jer oleh Team Cosway


Khas buat tatapan pembaca blog cikguluv......silalah mencuci mata ngan PENIPUAN GAMBO cikguluv ini.......hahahahhahaha.....betapa licinnya kulitku yang sawo matang ini.......I LOIKE ♥♥♥


Model : cikguluv


Make-up by : Cosway Team


Photo by : Profesional Photographer upahan Team Cosway











Camne??? Jangan meleleh airmata darah udah ler......hahahahahha.....bkn apa cikguluv pun cam x caya ini muker cikguluv setelah dimake over....dan untuk pengetahuan semua gambo ini diambil pada tahun 2010 dan 2011....dah 2 tahun cikguluv peram dlm lemari....bkn tak nak bagi org tengok..tp takut buzy plak pas ni jadi model....hahahahahahha....Enjoys uols.....


p/s: Ada kenkawan yg datang rumah tgk gambo kawen cikguluv , depa kata muker i cam ramlah ram la....ziana zain lah.....noraniza idris la......tapi xde sorang ckp cam ct nurhaliza.....frust akak dek non......hahahahahahha







2 ulasan:

  1. peeewwweeett. cikguuuuu macan ziana zain. macam masa form 6 la cikgu. teknologi memang cangih cikgu. mampu tak mampu je nak ikut. tapiาฟวนฟค รวงย ใฟา รยนสกคามวมา ศมาอนมฝยใ กแษืม, maksut kalau cikgu nak yang real. kita boleh citer. buah Imah terkezut.

    BalasPadam
  2. wow.....syafeq a.k.a demi masa pun ada belog....tq la sudi jengah blog aku yg x seadanya ni....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea