22 Mei 2012

Reward myself with........

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Selasa, Mei 22, 2012
Reaksi: 

Teringat kata-kata arwah sahabat cikguluv iaitu Shahrul Faris "dah kerja penat2 pakai sandal 10 hengget jer ke...kalau nak pakai sandal pun pakai yang ada brand dan comfort"

So sempena Hari Ibu & Hari Guru ini....i reward myself dgn intan berlian.....hahahahaha,sila jangan jeles dan jgn cakap cikguluv riak .

Actually cikguluv dah aim lama satu diamond ring ni....wah citer nak meletops ajer.....hage asalnya rm 1k ++,tapi bila dah diskaun 50%....jadi ler 5 ratus lebeh sajer......berbekalkan emas2 lama yg dah tak pakai.....so i trade in kan aje and juz tambah dlm rm200 ....and now its mine......
Kalau org laen beli berlian beribu2 lemon ,tapi jadilah dapat yg murah punya asalkan habib okey...hahahahaha







3 ulasan:

  1. perggggghhhhh....untungla.sy ni cincin tikam pon takde.sobsob!

    BalasPadam
  2. Sudah, xnak nak sob sob sangat...cincin ko on d way....:-)

    BalasPadam
  3. wakakakakaka...yup! on d way. muahahaha...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea