20 Jun 2012

Bila kenduri pakai catering......penat juga

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Rabu, Jun 20, 2012
Reaksi: 

Assalamualaikum semua........selepas menempuh kepenatan yang agak dahsyat juga....cikguluv mula menulis semula.........

Sabtu lepas ,tanggal 16 Jun 2012, maka rasmilah cikguluv menerima seorang lagi adik ipar yang ke-6....menantu yang ke -7 buat abah dan mak cikguluv.Oleh kerana kesihatan kaki mak yg agak complicated ,so kami sekeluarga decide untuk buat CATERING for the first time. Bila saudara mara dan kawan2 serta jiran tetangga dengar nak pakai catering mereka semua ingat x yah dah buat kerja....sebenarnya makanan sahaja kite cater tapi tenaga manusia masih diperlukan di sini seperti menghidang, mengemas meja. membasuh pinggan mangkuk dan sebagainya.

Okeyla...bak kata pepatah "Yang baik jadikan teladan , yang buruk jadikan sempadan". Apa2 pun cikguluv ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada semua yang membantu sama ada secara langsung atau tidak langsung dalam menjayakan majlis perkahwinan adinda ke - 7 cikguluv ini.....so seperti biasa saksikan kemeriahan yang dapat dibidik oleh camera2 DSLR kami.....enjoy uols.


ATUN ♥ ADI

16 & 17 Jun 2012




















2 ulasan:

  1. ko tk amek package ker.....tk ler penat...
    apa pun tahniah....semuanya berjln ngan lancar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kami amik yg murah jer rm7.50 sekapla....utk seribu org makan....tu je yg mampu..itupun byk dah jimat..nampak khemah cam banyak kan bcoz ayah kami tauke khemah.....so pelagi belasah jer la semua khemah yg ado

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea