13 September 2012

Urgent: Semakan online temuduga SPP

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Khamis, September 13, 2012
Reaksi: 
Salam kenkawan semua.....

URGENT untuk kenkawan yang telah tamat belajar PJJ/OUM Kohort 3 bolehlah mula menyemak dgn laman web online SPP (Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran).....

Sila klik di bawah......selamat ditemuduga uols.....cikguluv dah semak...maybe area Hulu Selangor belum lagi....tapi kenkawan kat area Gombak telahpun dapat tarikh mereka iaitu 18 September .

#Tips drpd kenkawan yg telah ditemuduga sekiranya disuruh memperkenalkan diri....cerita pasal diri dan keluarga kita sehingga disuruh berhenti baru berhenti......kurangkan bercerita tentang pengalaman bekerja.....aduiiiii...berdebar jiwa raga cikguluv ni......doakan ye uols.




Korang nak check KLIK ......kat bawah ni ya......

ini  status masa hari tu.....bawah ni pula status terbaru setakat Disember 2012...Alhamdullilah












0 nota dicatat murid:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea