15 Oktober 2012

Butik Radiusite Rawang

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Isnin, Oktober 15, 2012
Reaksi: 
Salam semua.....

Di keheningan pagi ini......cikguluv nak berkongsi lagi satu jenama yang agak tidak asing lagi di kalangan wanita2 abad ini......iaitu tudung Radiusite....

Sebenarnya ....macam biasa setiap tahun skolah cikguluv akan mengadakan Annual Hi Tea....so tahun ini tema nya adalah UNGU....   I Ungu very much....tapi Pengerusi Kelab yang request color ni..bukan saya tau.

So, Jumaat yang lalu,bertemankan sahabatku Cikgu Sari....kami pun berkunjung la ke Radiusite Rawang......korang nak tahu...tempatnya memang kelas ...the vass, the vouge...the viss gitu....

Oklah .......korang mesti nak layan gambar2 yang cikguluv tangkap dengan izin pekerja di sana......ok enjoy uols.......






Inilah tudung yang telah dibeli oleh cikguluv.......tengah blajo nak menggayakannya.

Inilah Lokasi Radiusite Rawang........@Pusat Perniagaan Reef bersebelahan Tesco Rawang , di belakang Nagoya.


Untuk maklumat lanjut boleh ke fb Radiusite atau laman web Radiusite.....enjoy uols....(Boleh dapat komisyen cikguluv mempromosikan Radiusite ni kan.........)

p/s: Sebenarnya cikguluv kagum dengan owner Radiusite (Cik Ika) org SG. CHOH yang khabarnya baru berusia 20-an....muda2 dah ada empayar tudungnya sendiri.......jutawan tudung katanya......semoga memberi inspirasi kepada anak2 muda yang lain....









2 ulasan:

  1. tak tahu plak ika radiusite tu org sg.choh.no wonder la open butik kat rawangkan..=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ika ni selalu kuar magazine cam dara.com dan Nur.....cikguluv pun tahu drpd magazine la....dia dah taraf2 jutawan tudung dah.....kagum kan

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea