4 Februari 2012

Love Meter

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Sabtu, Februari 04, 2012
Reaksi: 
Ramai tanya kenapa saya memilih nama cikguluv sebagai nama d blog ini ..

JAWAPANNYA :

saya memang jenis penyayang (ini puji diri sendiri ke?)....
serius tau.....saya kakak kepada 8 orang adik....tanyalah dorang.....saya memang kategori LOVE one....

hari ni saja nak test cinta hati adik bradik cikguluv yang sudah berkahwin dan akan berkahwin melalui 
(ini hanya untuk suka-suka)




dan jangan marah...LOVE METER  tu memang memberi jawapannya yg buat hati berbunga-bunga.

Mari kita layan result LOVE METER adik beradik cikguluv dan pasangannya:



KATEGORI YANG SUDAH BERKAHWIN :











KATEGORI YANG BERTUNANG :




KATEGORI YANG SEDANG BERKASIH :




KATEGORI YANG MASIH MENCARI :




HAHAHAHAHAHAHA......boleh percaya ke LOVE METER ni...meternya kemain mencanak naik. (sila baca resultnya semuanya SOULMATES gitu)...tapi cikguluv ada try 2 nama jejaka dengan adik yang kategori sedang mencari tu...jawapannya....75% aje....wakakakakka....jgn marah cik muda bib

Doa cikguluv JODOH kita semua kekal hingga ke SYURGA.amin

nak try  tengok love meter korang sila klik ==> LOVE METER

(AMARAN : Jangan percaya pun...suka-suka bolehla....jodoh dan ajal adalah takdir ALLAH.)




2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea