14 Mac 2012

~Ustaz Don Daniyal Don Biyajid~

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Rabu, Mac 14, 2012
Reaksi: 
Assalamualaikum semua......


Kenal tak dengan .....


..:Ustaz Don Daniyal Don Biyajid:.. 

Sapa tak kenal Ustaz Don Daniyal Don Biyajid ni.....tak tau lah cikguluv nak ckp apa???Maknanya korang layan HBO @ MTV aje kot.....






Beliau sedang POPULAR dalam rancangan di TV Al-Hijrah (30 minit bersama Ustaz Don).....dan menjadi idaman mak mentua abad ini untuk dijodohkan dgn anak dara mereka.......


Sedikit info tentang Ustaz Don Daniyal Don Biyajid ini :

Nama penuh :

Ustaz Don Daniyal Don Biyajid  
anak kedua daripada 4 beradik
(adik beradiknya semua nama bermula dengan DON .....dan yang perempuan pulak DONA)
Don Luqman , Don Ahmad ,  Ainul Dona 
nama-nama sumber dr facebook Ustaz Don Daniyal Don Biyajid  
(x yah berangan nak add....coz akaunnya dah FULL)


Asal :

Bukit Mertajam Pulau Pinang

Kerjaya :

Pensyarah di Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor sejak 2010
Penceramah bebas yangg agak buzy
Seorang pereka grafik dan meminati fotografi

Belajar di :

Maahad Qiraat  Shoubra , Mesir (2005)

SMKA Nibong Tebal

Blog :

(tapi macam dah lama x update jer...maklum la ustaz buzy giler)




info dari : FB DaniyalBiyajid


OKlah.....mesti korang dah biasa tengok Ustaz Don Daniyal Don Biyajid berserban kan....silalah menCUCI MATA sambil mengesat air liur dengan ketampanan beliau di dalam FOTO-FOTO di bawah.....makan hati tau.....(sekali imbas cam Ashraff Muslim pulak)
















Amacam......senyum nampak.....sorilah.....opkoz Ustaz Don Daniyal Don Biyajid sudah ada bidadari pilihan hatinya....tapi kalau tengok iklan kat TV Al-Hijrah...rasa macam ustaz sedondon jer ngan IRMA HASMIE kan.....tapi kan IRMA dah nak bertunang...
(ops tapi identiti tunangnya dirahsiakan) jeng...jeng...jeng.....TIDAKKKKKKKKKKK.......


maklumat terkini daripada artikel sebuah akhbar ,Ustaz Don Daniyal telah menjadi tunangan kepada seorang student perubatan di Kaherah iaitu Husna Mohd. Zain........silalah frust ok......




dan ini adalah kad kawen ustaz Don dan Husna yang insya Allah akan berlangsung pada 25 Ogos sebelah Husna di Penang dan 1 Sept 2012 sebelah Ustaz Don yang akan diadakan di KUIS
 (credit to  http://melyssanadie.blogspot.com)


Tahniah Ustaz Don dan Husna...sila lap air mata korang yang frust ....hehehheheh


p/s: Tapi kan cikguluv suker lagik Ustaz Don Daniyal Don Biyajid pakai serban...coz tak ramai anak muda skarang yang pakai serban dan nampak hensem....







4 ulasan:

  1. tq d atas info ini...saya peminat beliau...a big fan

    BalasPadam
    Balasan
    1. sharing is caring.....tq krn lawat blog ini

      Padam
  2. nak durian belanda sebijik dua kaklong.
    da lama tak jumpe buah ni. da pupus ke ada lg?
    mana nak beli durian belanda ni ?

    BalasPadam
  3. cik bib...dah kenapa tanya pasal durian belanda bagai kat entri ustaz don...salah parking ker?.....durian belanda tu ada kat Giant.....(saya tetap menjawab soklan....hahahahaha)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea