23 April 2012

Anak angkasawan~Sophea Isabella~

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Isnin, April 23, 2012
Reaksi: 
Selamat bekerja semua ...... mesti korang kene sindrom 'MONDAY BLUES' ke 'BLUES MONDAY'....whatever la kan......harap2 korang bermotivasi untuk pergi kerja ....macam cikguluv....

Cikguluv nak share tentang puteri kesayangan Dr. Sheikh Muszaphar,Angkasawan negara a.k.a. doktor pakar bedah ortopedik HUKM dan Dr. Halina doktor pakar bius Hospital Selayang.

Betapa beliau ini sangat2 mementingkan apa jua pendidikan awal buat puteri kesayangan mereka ini...yg sangat chumel......iaitu SOPHEA ISABELLA

Seawal usia anak mereka 7 bulan ini,mereka telah train Isabella belajar menari dan berenang.....WOW......i loike....

Tanpa buang masa, mari kita cuci mata dengan foto2 menarik di bawah.......sesi swimming class Bella









sumber foto : fanclub Dr. SM


Yang bestnya....DR. SM memberitahu didalam fbnya.....yg Isabella boleh menahan nafasnya sehingga 7 saat di dalam air......tabek spring untuk baby seusia dengannya....
(siapa belum jadi fan club ....sila klik nama ------>DR. SHEIKH MUSZAPHAR ini.....)
Silalah ajar anak2 korang semua belajar berenang....so nanti senang nak pi mandi manda kat swimming pool hotel......

Layan pula 2 keping foto keluarga bahagia ini.....sangat sweet......



............................................................................................................................................................

p/s: Anak sulung dan kedua cikguluv belajar berenang ikut program kementerian belia dan sukan  selama hampir 3 bulan di Pusat Akuatik Shah Alam. masa 2006 (jgn jeles,PERCUMA ok )...sekarang dah senang.......nak terjun kat mana pun.....x kesah......









0 nota dicatat murid:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea