22 Februari 2017

Win A Wish! Blog and Win with ShopBack!

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Rabu, Februari 22, 2017
Reaksi: 
Salam sahabat2 blogger.....

Jom join

Win A Wish! Blog and Win with ShopBack!

ada berita baik buat mereka yang suka kan reward. Macam cikguluv mmg sentiasa cari peluang yang menguntungkan semua pihak.

Shopback adalah 1 cara kita shopping online dengan mendapat semula sedikit keuntungan tanpa kita sedari. Selama ini kita shopping online tapi kita tak dpt apa2 pulangan kan. dengan join Shopback korang takkan menyesal. cikguluv sndiri dah redeem beratus2 RM dah. shopping dapat pulangan wang pun dapat.

Tak percaya......korang try sendiri...kepada kaki2 shopping online.....

ingat...
ingat....
Ingat.....

Sebelum shopping online klik dulu melalui Shopback ....... kalian pasti tersenyum lebar.

Antara barang2 atau merchant2 yang turut serta....wow terlalu banyak sampai korang rambang mata.

Antaranya :

~Pakej percutian
~Barangan hiasan dalaman rumah
~E-voucher
~Pakaian dan alat solek
~Alatan sukan dan gym


dan serius banyaakkkkkkkk sangat. rugi korang tak join.

 Klik di sini >>>>>>> ShopBack’s extensive list of merchants 

Dan sempena 2nd Anniversary Shopback ni.... cikguluv nak buat birthday wishlist  ...memandangkan baru setahun cikguluv sihat semula...dan tahun lepas pun tak meraikan harijadi akibat rawatan kanser . harap2 tahun ni adalah hadiah best bagi seorang cancer survivor macam cikguluv ni.

my Birthday WISHLIST .....tadaaaaaaaa..... (cikguluv listkan yang keutamaan dulu)

1. camera NIKON sebab nak rakam gambar2 cantik. senang nak update blog 
(boleh dptkan dr LAZADA )

2. sebuah washing-machine ....sebab cikguluv punya dah rosak . cikguluv terpaksa mendobi di Self service Dobi jer.

3.   Handbag di Zalora .... bestnya dpt handbeg baru.

4.  Percutian best di Booking.com.... cikguluv nak pegi Hotel 5 star...sebab nak pergi sendiri tak mampu.

 5. Barangan mekap dan rumah di Qoo10

Oklah sesiapa yang nak join shopback ni..... klik sini ya...memang berbaloi sesangat.

` SHOPBACK ~

Cikguluv gerenti korang akan ucap terima kasih kat cikgu. Percayalah. Selamat bershopping online uols.

Nanti cikguluv sambung lagi ya..... nak pi shopping jap guna shopback.





0 nota dicatat murid:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea