12 Februari 2012

PIBG | MYSKOOL

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Ahad, Februari 12, 2012
Reaksi: 
Salam semua......

Sabtu lepas , skola cikguluv ada meeting PIBG....dan  telah ditugaskan jadi CAMERAWOMEN.....and I LOIKE......

Bercerita tentang PIBG, yang membawa makna :

PERSATUAN IBU BAPA & GURU
(tapi biasanya yang memenuhkan kerusi ialah ......GURU)

kalau ada IBU BAPA yang datang tu 
memang mereka WAJIB diberi TABIK SPRING
standard lah tu......memana skool pun memang cenggitu kot

.
.
Biasanya isu-isu semasa yang sering diperdebatkan ialah tentang makanan ringan a.k.a JAJAN yang sering dijual diluar pago sekolah
dan
tentang aktiviti PIBG yang dorang rasa macam tak berapa nak cukup
(silalah serah diri untuk jadi AJK  ya)
dan
tentang prestasi sekolah baik dari segi kurikulum mahupun ko-kurikulum
(skola cikguluv mmg HEBAT dlm KO-KU)
.
.
.
Macam biasa , mari kita mencuci mata FOTO-FOTO  & CANDID yang diambil sepanjang PIBG ini berlangsung.
(credit kepada Pn. Azizah Omar kerana kasi pinjam dia punyer CANON dslr)


Jelitanya 2 orang cikgu ini.......

Apa-apa.....soru dulu ya.....

Hebat mereka mebincangkan tugas-tugas pencatat....shida maintain makan


Pasukan kompang sekolah

Ini GB kami .....yang ciikguluv rasa seorang yang supportive n understanding....
(bkn KIPAS ya....hehehe)

Yang dididik itu pekerti, yang dikerah itu tenaga.......ayat POWER dr our BOSS


Cenderahati tulus ikhlas

Dewan kami yang besar dan cantik.....TERBAEK

Jelitawan nasyid.....tudung mereka bau KEDAI......1st time pakai woooo


Kelas tudung puan AJK ini.......i loike.....
.
.
.

Kalau nak tengok gambo yang lain ,silalah berkunjung ke FB cikguluv ya.......


P/S: Cikguluv pun x pi PIBG sekolah anak sulung cikguluv(yang Form 3)....tapi kat USUL tulis hadir.....bkn sebab xnak  datang tapi terlupa nak reminder kat tepon......syok2 jer melipat kain d pagi Sabtu.....dah tengahari baru tersedar dari lamunan......jadi BUKAN SAYA AKU......salahkan kain yang kulipat itu.................hehehehehehhe














0 nota dicatat murid:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea