23 November 2012

♥ Seharian bersama Dato CT ♥

Direkod oleh cikguluv a.k.a yus zana di Jumaat, November 23, 2012
Reaksi: 
Salam semua.......


Ya Allah.....korang tahu tahap keterujaan cikguluv setinggi mana hari ini........tidak terungkap dgn kata2 uols.......Akhirnya mimpi cikguluv selama ini menjadi kenyataan.......

Dapat berjumpa dengan Dato CT Nurhaliza @ lebih dikenali sebagai toktie oleh ctzonners......merupakan mimpi indah cikguluv yang akhirnya menjadi kenyataan......


Ceritanya bermula bila mana salah seorang peminat 'kipas mati' (die hard fan ) toktie adalah bekas murid cikguluv yang bernama FARAH......beliau ini mmg sanggup kejar toktie ke mana sahaja........tetiba Selasa lepas  Farah telah tanya cikguluv nak pi jumpa toktie tak.....? Giler x nak......wajibla NAK kan.....

So, di pagi Khamis yang hening ini.....cikguluv memandu sendirian ke Studio Finas Hulu Klang untuk sesi rakaman game show Siti terbaru yang akan ditayangkan di Astro Prima nanti....iaitu siti...ooooo....som...!




Disini jua .....memori tercipta ...walau seketika ...terjalin kasih kita.....mungkin di sini kita kan terpisah...kenangan bersama....takkan ku lupa.....
(tertiba plak terNYANYI lgu Shila Amzah tau....)

Oklah...cikguluv tahu ramai yang JELES dan x SABAR nak layan foto kenangan terindah cikguluv ni kan....oklah uols.....silalah menatap sambil mengesat air mata dan air liur korang ya.....hahahahahaha
(Nak bagitau korang yang SITI  kurus jer...x macam kita tgk dlm tv... dan cantik walaupun tanpa  mekap) So, Belilah simplisiti....iklan FREE gitu.





manager CT merangkap kakak iparnya....ROZIE...cantik dan sangat peramah orangnya

Inilah kenangan daripada CT Nurhaliza buat cikguluv........autograph okies.....


Lagi  foto kenangan cikguluv bersama Nabil Raja lawak, Yana Shamsuddin dan Dato CT.....


Di kesempatan ini cikguluv nak ucapkan jutaan terima kasih kepada geng2 sitizonners yg sgt happening pada  rakaman  game show ini....dorang mmg TERBAEK.........luv uols......muahhhhh.Jangan lupa korang nengok cikguluv menjerit keHISTERIAan dalam rancangan siti....ooooo....som...! di channel Astro Prima nanti. ya. (malu kat anak muridku.....sori. tau..cikgu terOVER ya.)

8 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

cikgu ♥ love Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea